alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro - Cindrel 2019 ...pas cu pas la înălțime în alergareURMĂTOARELE EVENIMENTE 🏃 PERSONALE CONFIRMATEalergaceala.ro
alergaceala.ro
2019.10.26 🏃alergaceala.ro  VIN' la Alergat / 12K Demisec
2019.10.27 🏃alergaceala.ro  Urban Athletics 3000 / 3K
2019.11.03 🏃alergaceala.ro  Istanbul Marathon / 15K200+ alergaceala.ro
2019.11.10 🏃alergaceala.ro  Athens Authentic Marathon / 42K300+ alergaceala.ro
2019.11.17 🏃alergaceala.ro  adidas CityRun FulHam / 10K alergaceala.ro
2020.08.27 🏃alergaceala.ro  UTMB Orsières/Chamonix / OCC 56K3500+

EXPERIENȚA PERSONALĂ CA 🏃 PACE(MAKE)Ralergaceala.ro
alergaceala.ro
2016 🏃alergaceala.ro  1h50/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2016 🏃alergaceala.ro  4h15/42K / Bucharest International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Mezza Maratona di Treviso, Italia
2017 🏃alergaceala.ro  1h45/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2017 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / Brasov International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  1h45/21K / Bucharest International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  4h00/42K / Maratona di Venezia, Italia
2018 🏃alergaceala.ro  4h00/42K / Gran Canaria Maraton, Spania
2018 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2018 🏃alergaceala.ro  3h45/42K / Bucharest International Marathon
2018 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon Cluj
2019 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2019 🏃alergaceala.ro  3h45/42K / Chisinau International Marathon
2019 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon Cluj
2019 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / Bucharest International Marathon alergaceala.ro

RECORDURI 🏃 PERSONALE OFICIALE
alergaceala.ro
alergaceala.ro5K / 2018.07.08 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro20'34"/ Betano 5K Night Run
10K / 2019.04.07 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro41'45"/ Uniqa 10K Bucharest
21K / 2018.05.20 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro1h30'38"/ Semimaratonul Târgoviște
21K / 2019.03.17 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro1h35'37"/ Athens Half-Marathon
42K / 2017.12.01 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro 3h35'00"/ Maratonul 1 Decembrie
42K / 2018.11.10 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro 3h37'11"/ Istanbul 40th Marathon

Alergaceala APK Download
alergaceala.ro

SUSȚINUT ÎN 🏃 PAȘI DE ALERGARE

BodyShape Transformation Gym adidas Runners Bucharest Kalenji ...by Decathlon
RoHost ...servicii de găzduire și domenii web EuroStarGaz Silvian Nectar BIO-TECH

MONITORIZAT PRIN GPS ÎN 🏃 PAȚI DE ALERGARE

Ionut Petcu - alerg cu Garmin VivoActive HR

CITESC ȘI RECOMAND

Cabral Ibaka - cabral.ro - Zâmbește, lume! ;) Zâmbet şi Sănătate Andreea Pavel - Sports, health, lifestyle Adrenallina.ro FishEye Studio - Grafica, web design si fotografie

STATISTICI PERSONALE ÎN 🏃 PAȘI DE ALERGARE

rezultate Ionut Petcu - profil ITRA Ionut Petcu ...profil Strava Ionut Petcu ...profil Garmin Ionut Petcu ...profil Runtastic Ionut Petcu ...profil Endomondo Ionut Petcu ...profil Runkeeper Ionut Petcu - profil rezultate 42km.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
Translate
alergaceala.ro

Cindrel 2019 ...pas cu pas la înălțime în alergare

alergaceala.ro

09.07.2019
Undeva în inima munților, în mijlocul verii, este rescrisă an de an, o poveste. Parte din Circuitul Carpaților, ajunsă în acest an la a opta ediție, această competiție te invită să te bucuri de o experiență aparte în alergare.

Cum treci Carpații, la aproape treizeci de kilometri de Sibiu, ești alintat de mirosul de brad ce îmbrăţişează potecile întortocheate, cuprins de culorile vibrante ale naturii, de vraja locului, de Păltiniș, în inima Cindrelului.

alergaceala.ro

Locația aleasă, chiar aici, în prima staţiune montană românească, te poartă înapoi în timp, spre vremuri de legendă. Cu siguranță, fie că pornești în drumeție sau sprinten, în pași de alergare, pe poteci marcate spre vârful Cindrel 2245m, o dată ajuns sus, vei fi răsplătit de munte. Vei gusta din libertate, deasupra norilor.

Hai, ia o gură din apa rece de izvor, gustă din fructele de pădure, fugi, lasă doar urma pașilor tăi, pe culmi către creastă. Răsplata de la înalțime, tabloul zugrăvit în fața ochilor tăi, te va duce spre vremuri străvechi. Un relief glaciar aduce în prim plan lacul Iezerul Mare, în culori de poveste.

alergaceala.ro

Era chiar aniversarea zilei mele de naștere, acum trei ani, când am aflat că Cindrelul chema alergătorii pentru o nouă filă de poveste. Și chiar dacă, pașii m-au purtat prin Ardeal pe poteci montane, o parte din mine ar fi vrut ca aici... să mă bucur de prima anduranță în alergare.

Primul meu maraton, a fost sălbatic, în RunSilvania. Dar asta e altă poveste. Anii ce au urmat... m-au dus pe cărări balcanice, alergând prin vecini, aproape de Razgrad, la prima vizită acceptând primul DNF, anul trecut, bucurându-mă de semi. Mdaaa, da... ce nu te omoară... te face mai puternic.

alergaceala.ro

Mai e puțin și Cindrelul va fi iar sub ocupația pașilor. Chiar câteva zile în care mai poți să te pui pe listă.. la start. Ai trei trasee, după posibilități, dar... peisajul alpin cu trasee acesibile şi pitoreşti, voluntarii entuziaşti şi susţinătorii, fructele coapte și bunătățile oferite de organizatori îți vor oferi o experiență unică, memorabilă.

E dimineață... se simte aerul curat, aerul de munte. Păsările cântă, roua deja a sărutat iarba crudă. Stațiunea se trezește la viață, zgribulită, gata de start. E muzică, tricouri cu motive populare, zâmbete, încurajări, primele emoții.

alergaceala.ro
alergaceala.ro

Traseele se desfăşoară pe drumuri publice, drumuri forestiere, poteci turistice marcate, poteci de munte nemarcate, dar semnalizate corespunzător de către organizatori pe perioada desfăşurării competiţiei. Startul şi sosirea sunt ca de fiecare dată, în staţiunea Păltiniş. O mare parte din traseu este inclus în rezervația Parcul Natural Cindrel, cu peisaje deosebite şi cu porțiuni tehnice ce (te) atrag şi (te) îndeamnă la pași în alergare.

alergaceala.ro
alergaceala.ro

Provocarea Cindrel ÎnAlergare pune în prim plan, o competiţie sportivă de alergare montană, privată, organizată de Asociația PeDale Sibiu. Competiţia are 3 probe de concurs, fiecare gata de atac, în pași sprinteni de fugă, după preferințe. Ești așteptat cu mic, cu mare, dar mai ales cu mult entuziasm să te înscrii la oricare din probe, aventura este garantată.

Traseul de semimaraton (vezi harta), preferat de alergătorii începători, cu un grad mediu de dificultate, are aproximativ 20 kilometri cu o diferenţă de nivel de +1100 metri. Pornești din centrul staţiunii Păltiniş, pe porțiunea asfaltată de drum până la intersecția cu un drum secundar. De aici, cobori spre telescaun, urmând mai apoi poteca spre Șaua Bătrâna, pe traseul marcat cu cruce roșie.

alergaceala.ro

După aproape șapte kilometri de la start, ajungi la primul punct de alimentare și control. Lași în urmă poteca de maraton. Ai răgaz să te răcorești pe creasta Cindrelului. Vei coborî pe poteci ciobănești la cantonul Muncel la punctul de hidratare. Apoi, vei continua pe traseul marcat, ce duce sus, pe vârful Oncești 1713m. De acolo, o iei sprinten în coborâre, spre traseul marcat cu bulina albastră înapoi în Păltiniș.

Traseul de maraton (vezi harta), preferat de alergătorii profesioniști, cu un grad ridicat de dificultate, are aproximativ 40 kilometri cu o diferenţă de nivel de +1850 metri. Pornești pe același traseu, cu cei de la semi, din centrul staţiunii Păltiniş, pe porțiunea asfaltată de drum, cobori spre telescaun, urmând mai apoi poteca spre Șaua Bătrâna, pe traseul marcat cu cruce roșie.

alergaceala.ro

După aproape șapte kilometri de la start, ajungi la primul punct de alimentare și control. De aici traseul de semimaraton se desparte de cel de maraton. Maratoniști vor continua pe traseul de creastă prin Șaua Șerbănei pâna la Șaua Cânaia unde vom coborî spre refugiul de sub Iezerul Cindrelului.

Din acest punct traseul va urca accentuat spre Iezerul Mare al Cindrelului, iar apoi spre cel mai înalt punct din Cindrel, vârful Cindrel 2245 m. Ajuns la jumătatea traseului, de aici, după ce admiri peisajele de poveste, vei continua sprinten, mai mult în coborâre, pe poteci marcate sau semnalizate spre Păltiniş, la linia de finiș.

alergaceala.ro
alergaceala.ro

Cursa Familia ÎnAlergare, este traseul preferat de copii și părinți, o cursă dedicată familiilor și are ca scop promovarea mișcării în familie, pe o distanță de aproximativ 5 kilometri. În echipă, un adult și (cel puțin) un copil, vor pleca într-o vânătoare de comori, în competiţie, pentru a descoperi zona istorică a Păltinişului.

alergaceala.ro

Atât condițiile de participare, probele de concurs, categoriile de vârstă, precum și alte informații organizatorice, le poți afla din regulament, disponibil pe site pentru consultare. Pentru cei mai curajoși, podiumul așteaptă să fie plin, atât la liber, cât și pe categorii de vârstă.

Dar... indiferent cât de sprinten vei fi, acordă-ți câteva momente... și bucură-te de natură, acolo unde... vei fi parte din peisaj, parte din poveste. Bucură-te de o fotografie, de un zâmbet, de prietenii vechi și noi, ce urmează aceleași poteci cu tine.

alergaceala.ro

Cronometrarea efortului tău sprinten se va face la secundă, de către arbitrii aflaţi în punctele de control. Va fi declarat câştigător, evident, cel care va ajunge în cel mai scurt timp la punctul de sosire, după parcurgerea integrală a traseului pentru proba la care participă.

Echipamentul obligatoriu implică în principal, purtarea numărului de concurs primit de la organizatori. Echipamentul recomandat? Păi, pantofii de alergare montană, haina de ploaie, bidon de apă, căciulă sau bandană, oricare din aceste articole, devenind obligatorii în condiții de vreme rea, așa că nu strică să le ai în bagaj cu tine... înainte de start.

alergaceala.ro

E greu... greu să aleg unde voi alerga la finalul lunii pe poteci montane. Să fie oare tot prin vecini? Să alerg și eu acest ținut de poveste și să gust din magia Cindrelului? Motivele populare de pe tricourile de anul trecut au făcut senzație, incusiv pe alte meleaguri.

Plăcinta cu prune (zic unii că) a fost delicioasă. În fotografii, chiar dacă a plouat anul trecut, în a doua parte a zilei, am văzut doar zâmbete. Mdaaa... e ceva magic acolo și... va veni și vremea mea... când voi duce pașii mei de alergăceală pe aceste poteci, cucerind acel teritoriu de poveste.

alergaceala.ro

Hai și tu... hai la munte... mai e puțin, mai sunt doar câteva zile... în care poți reveni sau cucerii noi teritorii. Înscrierile în joc (încă) se (mai) pot face aici. Sănătoși să fim, vreme bună să avem... că petrecere va fi din plin... în alergare.


#cindrel #inalergare #cindrelinalergare #pedale #vino #vinoinalergare #pascupas #alergsibiu #paltinis #alergcarpatii #runcarpathians #runcindrel #alergaceala #morethanyouknow #shareyourhappiness #runromania #runinromania #partofthegame #joyoftherace

alergaceala.ro
Copyright (c) 1999-2019 enJoy - Toate drepturile rezervate.
...enJoy stats! | 1.71.91012