alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro - Ludogorie Challenge ...cros relaxat prin veciniURMĂTOARELE EVENIMENTE 🏃 PERSONALE CONFIRMATEalergaceala.ro
alergaceala.ro
2019.10.26 🏃alergaceala.ro  VIN' la Alergat / 12K Demisec
2019.10.27 🏃alergaceala.ro  Urban Athletics 3000 / 3K
2019.11.03 🏃alergaceala.ro  Istanbul Marathon / 15K200+ alergaceala.ro
2019.11.10 🏃alergaceala.ro  Athens Authentic Marathon / 42K300+ alergaceala.ro
2019.11.17 🏃alergaceala.ro  adidas CityRun FulHam / 10K alergaceala.ro
2020.08.27 🏃alergaceala.ro  UTMB Orsières/Chamonix / OCC 56K3500+

EXPERIENȚA PERSONALĂ CA 🏃 PACE(MAKE)Ralergaceala.ro
alergaceala.ro
2016 🏃alergaceala.ro  1h50/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2016 🏃alergaceala.ro  4h15/42K / Bucharest International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Mezza Maratona di Treviso, Italia
2017 🏃alergaceala.ro  1h45/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2017 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / Brasov International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  1h45/21K / Bucharest International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  4h00/42K / Maratona di Venezia, Italia
2018 🏃alergaceala.ro  4h00/42K / Gran Canaria Maraton, Spania
2018 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2018 🏃alergaceala.ro  3h45/42K / Bucharest International Marathon
2018 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon Cluj
2019 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2019 🏃alergaceala.ro  3h45/42K / Chisinau International Marathon
2019 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon Cluj
2019 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / Bucharest International Marathon alergaceala.ro

RECORDURI 🏃 PERSONALE OFICIALE
alergaceala.ro
alergaceala.ro5K / 2018.07.08 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro20'34"/ Betano 5K Night Run
10K / 2019.04.07 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro41'45"/ Uniqa 10K Bucharest
21K / 2018.05.20 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro1h30'38"/ Semimaratonul Târgoviște
21K / 2019.03.17 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro1h35'37"/ Athens Half-Marathon
42K / 2017.12.01 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro 3h35'00"/ Maratonul 1 Decembrie
42K / 2018.11.10 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro 3h37'11"/ Istanbul 40th Marathon

Alergaceala APK Download
alergaceala.ro

SUSȚINUT ÎN 🏃 PAȘI DE ALERGARE

BodyShape Transformation Gym adidas Runners Bucharest Kalenji ...by Decathlon
RoHost ...servicii de găzduire și domenii web EuroStarGaz Silvian Nectar BIO-TECH

MONITORIZAT PRIN GPS ÎN 🏃 PAȚI DE ALERGARE

Ionut Petcu - alerg cu Garmin VivoActive HR

CITESC ȘI RECOMAND

Cabral Ibaka - cabral.ro - Zâmbește, lume! ;) Zâmbet şi Sănătate Andreea Pavel - Sports, health, lifestyle Adrenallina.ro FishEye Studio - Grafica, web design si fotografie

STATISTICI PERSONALE ÎN 🏃 PAȘI DE ALERGARE

rezultate Ionut Petcu - profil ITRA Ionut Petcu ...profil Strava Ionut Petcu ...profil Garmin Ionut Petcu ...profil Runtastic Ionut Petcu ...profil Endomondo Ionut Petcu ...profil Runkeeper Ionut Petcu - profil rezultate 42km.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
Translate
alergaceala.ro

Ludogorie Challenge ...cros relaxat prin vecini

alergaceala.ro

25.08.2019
Alergarea, fie ea competițională, îți poate aduce deseori avantaje. Nu, nu mă refer la beneficiile aduse de pașii de fugă, ăsta e deja e un domeniu bine cercetat și demonstrat. Cu fiecare ocazie, pe asfalt sau pe cărări montane, alergarea leagă însă, inevitabil, prietenii, fără frontiere și hrănește dorul de ducă, mai ales dacă ești un visător, dar și un pui de titirez, fără stare.

Dacă ai printre pasiuni călătoriile, atunci, mda, alergarea te poate face să îți dorești să cucerești noi teritorii. Așa, treci granițe, te bucuri de experiențe și de oportunități și ajungi pe cărări pe care altfel, probabil, nu ai apuca să le străbați vreodată. Iar distanțele lungi, cu siguranță, te vor purta printre cele mai fascinante obiective, în locații interesante.

alergaceala.ro

Colaborarea mea cu Ivan, și implicit cu asociația Pasul Verde din Razgrad, Bulgaria, a început acum trei ani, cu prima ediție a maratonului fără frontiere, Via Pontica, o competiție alergată pe coastă, pe poteci cu pământ și nisip afânat, între două state, ocazie unică, la malul mării. Detaliile legate despre acest eveniment de fugă fără frontiere, le poți (re) citi aici.

A doua experiență, la invitația celor de la Pasul Verde a fost alergarea desculță prin valuri înspumate și nisipul sălbatic, chiar la vărsarea râului Kamcia în Marea Neagră. Un semimaraton alergat deja în anii trecuți. Dar asta e o altă poveste. A treia ocazie, a fost aventura personală, prin pădurea nebună, aproape de Razgrad, poveste pe care o poți (re)citi aici.

alergaceala.ro

A patra ediție, programată cu tradiție iniţial la finalul lunii iulie, a fost de data asta anulată de autoritățile locale ca urmare a unei alerte de pestă porcină africană, mai ales că tot traseul era pe cărări prin pădure. Dar, organizatorii au reprogramat ediția în a doua parte a lunii următoare, între 24 și 25 august 2019, sâmbătă și duminică.

După câteva experiențe la înălțime, deasupra norilor, cu ploi, vânt, cărări abrupte, suspendat în lanțuri, cu mii de calorii arse în sesiuni de anduranță, de data asta eram în liga mi(titi)că. Se anunța deja vreme excelentă, destul de caldă, fără ploi, doar pași de fugă, cu multă veselie și bună dispoziție la start.

alergaceala.ro

De fapt, așa am ajuns la start în acest an. La finalul lunii iulie nu puteam ajunge, pentru mine a fost mai bine așa. Acest weekend venea după experiența 2x2, povestită aici, dar înainte de următorul meu maraton. Așa că, o participare la cros, pe poteci, prin pădure, părea o idee bună, combinată cu o cazare la miliarde de stele, bucurându-ne de un nou weekend în familie.

Majoritatea competițiilor prin vecini sunt matinale. Startul era programat cu cinci minute după ora șapte. Deja pe la șase, acorduri timide rock pregăteau zona de fugă. Întâi plecau cei de pe biciclete, apoi maratonul, apoi noi, cei de la cros, urmați de cei de la semi. Ora matinală era binevenită, mai ales că urma să termin repejor, chiar relaxat, într-o oră, cei 11K de la orizont.

alergaceala.ro


Am revenit la o nouă porție de fugă, aproape de Razgrad, să alerg potecile pădurii nebune de prin vecini. Între două maratoane, am ales de data asta traseul crosului, cu vreo două sute de metri diferența de nivel, matinal, la răsărit, pe o vreme tocmai bună de fugă, mai ales dacă nu ai limite de depășit, ci doar pornești la relaxare.

Sunt fascinat de această pădure nebună. Pornești dintr-o vale deschisă. Intrii după zeci de pași în pădure pe poteci largi cu arbori înalți. Apoi, brusc, urmezi într-o urcare galerii înguste, pe cărări întortocheate. După care, pașii tăi urmează iar văi largi, la deal, la vale, printre nuanțe verzi și ciripit de păsări voioase.

alergaceala.ro

Dimineața cursei. Deși mă trezisem cu aproape o oră, rutina de pregătire pentru fuga scurtă m-a adus tot mai aproape la limită. Auzeam în zare uralele celor care tocmai porneau maratonul. Mai erau doar cinci minute, iar eu încă legam șireturi. Deja e un obicei ca la unele curse să plec după focul de start, printre ultimii, sprintând ușor, depășind constant concurența.

Coincidență sau nu... inevitabil începe dansul. După primii pași, dau drumul la muzică, ascultată într-o cască, pentru a fi conectat la traseu și pentru savura în siguranță și natura. Era aliniată în playlist Trezirea, una din creațiile urbane semnate Rise of Artificial, cu ritmuri bune și nebune, de dat cheie și pornit la deal, de încălzit pașii de fugă. Sună bine de tot, nu?


Am estimat fuga relaxată să o încadrez într-o oră. Dar a fost finalizată savurând pașii voioși cu aproape trei minute peste ora promisă, compensând diferența reală parcursă peste distanța estimată, pe un traseu bine marcat, cu două puncte de alimentare intermediare. La final, apar și eu, al zecelea, alergătorul ce flutură tricolorul în pași de alergare.

alergaceala.ro
alergaceala.ro

Au fost zeci de cadre surprinse înainte, la start, pe traseu sau după cursă. Sunt deja strânse în albumul personal. Mulțumesc pentru zâmbete, pentru o nouă experiență prin vecini, alături de prieteni vechi și noi, uniți de pasiunea pașilor de fugă, fără frontiere. O plăcere să revin a treia oară, la un eveniment micuț, local, animat, bine organizat, unde micile detalii fac diferența.

Ne-am bucurat mai întâi de un weekend în natură, cazați chiar la start sub miliarde de stele strălucitoare, răsfățați cu acorduri rock pe versuri bulgare. Am bifat carbohidrații la pasta party, dar și porții generoase de proteine strânse într-o supă de linte. Cana personalizată primită în kitul de participare e genială, bună de păstrat pentru noi aventuri.

alergaceala.ro

În acest an, au fost oportunități diverse, puteai alerga crosul, semimaratonul, maratonul, puteai combina aventura pașilor cu pedala la duatlon, sau chiar puteai înota ture diagonale de lac, individual sau la triatlon, toate pe o vreme însorită, cu veselie și bună dispoziție. Am ales de data asta crosul. Dar, aș repeta experiența fie la triatlon, fie la înot și alergare.

Mulțumesc suporterilor dragi, alergătorilor români pentru prezență, mulțumesc organizatorilor pentru invitație, voluntarilor pentru zâmbete și susținere, felicitări celor care au dus la final această ediție amânată de autorități inevitabil cu o lună. Medalia din lemn, gravată, confirmă o experiență frumoasă, cu oameni voioși, destul de aproape de casă.

alergaceala.ro

Ne (re)vedem prin vecini repejor la începutul lunii septembrie la maratonul fără frontiere, cu pașii sprinteni pe poteci marcate, cu soarele și briza parteneri de fugă, bucurându-ne încă o dată de o porție lungă de libertate. Hai! Ieși, bucură-te de călătorie, va fi chiar o poveste frumoasă, fără presiuni pentru un loc în statistici la destinație.


#ludogorie #ludogorski #ludogorskimarathon #ludogoriemarathon #greenfoot #pasulverde #runwild #runbulgaria #runinbulgaria #razgrad #alergaceala #shareyourhappiness #runwildpaths #triathlon #duathlon #ludogoriechallenge

alergaceala.ro
Copyright (c) 1999-2019 enJoy - Toate drepturile rezervate.
...enJoy stats! | 1.71.91012