alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro - Arobs Transilvania Cluj ...dubla semi de alergare la două ore pe alei centrale



URMĂTOARELE EVENIMENTE 🏃 PERSONALE CONFIRMATEalergaceala.ro
alergaceala.ro
2019.10.26 🏃alergaceala.ro  VIN' la Alergat / 12K Demisec
2019.10.27 🏃alergaceala.ro  Urban Athletics 3000 / 3K
2019.11.03 🏃alergaceala.ro  Istanbul Marathon / 15K200+ alergaceala.ro
2019.11.10 🏃alergaceala.ro  Athens Authentic Marathon / 42K300+ alergaceala.ro
2019.11.17 🏃alergaceala.ro  adidas CityRun FulHam / 10K alergaceala.ro
2020.08.27 🏃alergaceala.ro  UTMB Orsières/Chamonix / OCC 56K3500+

EXPERIENȚA PERSONALĂ CA 🏃 PACE(MAKE)Ralergaceala.ro
alergaceala.ro
2016 🏃alergaceala.ro  1h50/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2016 🏃alergaceala.ro  4h15/42K / Bucharest International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Mezza Maratona di Treviso, Italia
2017 🏃alergaceala.ro  1h45/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2017 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / Brasov International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  1h45/21K / Bucharest International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  4h00/42K / Maratona di Venezia, Italia
2018 🏃alergaceala.ro  4h00/42K / Gran Canaria Maraton, Spania
2018 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2018 🏃alergaceala.ro  3h45/42K / Bucharest International Marathon
2018 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon Cluj
2019 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2019 🏃alergaceala.ro  3h45/42K / Chisinau International Marathon
2019 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon Cluj
2019 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / Bucharest International Marathon alergaceala.ro

RECORDURI 🏃 PERSONALE OFICIALE
alergaceala.ro
alergaceala.ro5K / 2018.07.08 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro20'34"/ Betano 5K Night Run
10K / 2019.04.07 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro41'45"/ Uniqa 10K Bucharest
21K / 2018.05.20 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro1h30'38"/ Semimaratonul Târgoviște
21K / 2019.03.17 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro1h35'37"/ Athens Half-Marathon
42K / 2017.12.01 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro 3h35'00"/ Maratonul 1 Decembrie
42K / 2018.11.10 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro 3h37'11"/ Istanbul 40th Marathon

Alergaceala APK Download
alergaceala.ro

SUSȚINUT ÎN 🏃 PAȘI DE ALERGARE

BodyShape Transformation Gym adidas Runners Bucharest Kalenji ...by Decathlon
RoHost ...servicii de găzduire și domenii web EuroStarGaz Silvian Nectar BIO-TECH

MONITORIZAT PRIN GPS ÎN 🏃 PAȚI DE ALERGARE

Ionut Petcu - alerg cu Garmin VivoActive HR

CITESC ȘI RECOMAND

Cabral Ibaka - cabral.ro - Zâmbește, lume! ;) Zâmbet şi Sănătate Andreea Pavel - Sports, health, lifestyle Adrenallina.ro FishEye Studio - Grafica, web design si fotografie

STATISTICI PERSONALE ÎN 🏃 PAȘI DE ALERGARE

rezultate Ionut Petcu - profil ITRA Ionut Petcu ...profil Strava Ionut Petcu ...profil Garmin Ionut Petcu ...profil Runtastic Ionut Petcu ...profil Endomondo Ionut Petcu ...profil Runkeeper Ionut Petcu - profil rezultate 42km.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
Translate
alergaceala.ro

Arobs Transilvania Cluj ...dubla semi de alergare la două ore pe alei centrale

alergaceala.ro

06.10.2019
Neața Neațaa Neațaaa... acest weekend era în plan fără deplasări peste munți și văi, ci doar cu o fugă sprintenă în curtea c(l)asei în IOR. Dar... deseori planurile noastre se schimbă. Nu mă deranjează asta, mă bucur de oportunităţile care apar şi dau curs unei noi aventuri în paşi de fugă. Stă în fiecare dintre noi să acceptăm aventura, să pornim la drum și ne bucurăm voioși de experiențe.

Recunosc. Avem păreri diferite. Este (şi) normal să fie aşa. Medalia, recompensa destinaţiei, mai presus de statistici, este întotdeauna cartea de vizită ce oferă prestigiu unei competiţii. Ea şi traseul. Mai ales dacă este acolo, sus, deasupra norilor. Iar acei organizatori creativi care ne oferă recompensele personalizate unice au întotdeauna de câştigat, iar aprecierile sunt pe măsură.
alergaceala.ro

Clujul este astăzi unul din cele mai prospere şi influente oraşe autohtone, mai ales în domeniul IT. Poate şi de asta, competiţia este pusă în mişcare pe de o parte de Arobs, companie software ce activează în acel domeniu. Pe de altă parte, un rol principal îl are Rotary, organizaţie de oameni de afaceri şi specialişti, reuniţi pe plan mondial, care au un rol activ în comunităţile în care trăiesc.

Organizaţia promovează cele mai înalte standarde etice în orice activitate profesională, oferă ajutor umanitar şi contribuie la instaurarea climatului de bunavoinţă şi pace în lume. Noi, cei care pornim la drum spre Cluj, mulţumim pentru acest proiect, devenit realitate deja la a treia ediţie, reunind copii, dar şi persoane de toate vârstele într-un final de săptămână plin de mișcare.

alergaceala.ro

Nu era prima vizită personală la Cluj ca alergăcios. Prima dată, nu alergasem competiţional prin oraş, ci doar pe poteci prin pădure, iarna pe zăpadă, în Făget, o competiţie organizată de prietenii de la RunSilvania. Sunt aceiaşi oameni frumoşi care pun în scenă printre altele, vara, an de an, povestea WildRace. Aici, regăsesc potecile primului meu maraton savurat și povestit aici.

Totuşi, nu am ajuns (încă) să iau parte la fenomenul Untold, găzduit cu mândrie în acest oraş. Nici nu am alergat maratonul din aprilie, dar este timp pentru a reveni cu altă ocazie. Am acceptat anul trecut provocarea de a alerga aici, onorat să fiu parte din acest eveniment responsabil social, prin care mii de arbori sunt plantați pentru fiecare kilometru alergat.

alergaceala.ro

Am acceptat invitaţia de a alerga pe aleile din Cluj la finalul lunii octombrie, la a doua ediţie Arobs Transilvania HalfMarathon ca pace(make)r pentru a ghida alergăcioșii la finish în ritm constant. În plan era o alergăceală relaxată la două ore. Doar că, am avut ocazia să alerg în echipă atunci cu Tibi Ușeriu. A fost o onoare şi o surpriză foarte plăcută, ce confirmă regula, că deseori, bine faci, bine găseşti.

Au fost în paşi de alergare numa' șase ture centrale pe alei betonate sau placate cu piatră cubică printre clădiri istorice prin Cluuuj, pe o vreme însorită. Cu veselie şi bună dispoziţie, am terminat acel semimaraton cu aproape două minute mai devreme astfel încât să termine lejer și cei din spatele nostru în cele două ore, oameni frumoși, veseli, într-un oraș somnoros duminical.

alergaceala.ro

Povestea vieţii lui, este zugrăvită în cuvinte în 27 Paşi, o experiență ce este și azi sursă de inspirație pentru alergători. Este o poveste savurată, pe care ţi-o recomand. Sunt cuvinte așezate pe hârtie de un supraviețuitor, multiplu câştigător al 6633 Ultra, cel mai dificil ultramaraton, ce se desfăşoră an de an, în condiţii grele, printre gheţari şi temperaturi cu mult sub limita îngheţului.

Tibi a plătit pentru greșelile lui. A avut puterea să o ia de la capăt pe un alt drum. Şi-a schimbat complet viața. Azi este parte din Tăşuleasa Social. Unul din proiectele susţinute este Via Transilvanica, un drum de aproape o mie de kilometri, ce va lega Transilvania cu Dunărea și cu Bucovina. Alt proiect la care mi-ar plăcea să iau parte în anii ce vor urma este Maratonul Via Maria Therezia.

alergaceala.ro

Mdaaa, medalia de finisher a fost de data asta irezistibilă. La fel și ideea responsabilă de a planta un copac pentru fiecare kilometru alergat. Invitația de a alerga din nou la Cluuuj, m-a aliniat la start la două ore, chiar dacă inițial locul era mai sprinten, chiar dacă vremea se anunța plângăcioasă și rece. Astfel că, azi am alergat relaxat ca panterele cu Denisa și cu Flaviu rooozul baloanelor.

Unul din cei care au alergat anul trecut sub îndrumarea paşilor mei este Cristian. Alături de alţii, s-a bucurat de experiență și a terminat primul lui semi în sigurață, obținând cele două ore propuse, trecute voios după linia de finiș. Ne-am revăzut și în acest an, el urmând calea sprintenă pe care o aveam și eu în plan, purtată de baloanele verzi în cele șase ture.

alergaceala.ro

Traseul, așa cum este gândit el, pentru toate probele competiționale, în șase ture pentru semi, este unul destul de limitat pentru un oraș așa frumos, alergând doar câteva străduțe, printre clădiri încărcate cu istorie, în centrul orașului. De data asta, la început de octombrie soarele a fost acoperit de norii grei, lăsând stropi de ploaie și grade timide din termometre.

Dar, au fost aliniați destui alergăcioși voioși ce au alergat spinten fiecare tură urbană. Felicitări organizatorilor, voluntarilor și alergăcioșilor de pe podium, dar şi celor care şi-au depăşit limite personale trecând linia de finiş. Am alergat și atunci și acum, purtând cu mândrie tricolorul sub culorile adidas Runners Bucharest, parte din comunitatea veselă, de mai bine de un an.

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro

Azi dimineață, înainte de start, am nimerit în echipa panterelor roz, asortați cu baloanele roooz la două ore. Astfel că, mai presus de statistici și recorduri personale, ne-am bucurat de cele șase ture, zburdate prin centru, pe alei ude asfaltate sau cu dale întortocheate, cu voluntari voioși și mulți, mulți pași matinali alergăcioși.

Ritmul a fost bun, a fost o nouă felie personală de alergăceală relaxată, după maratonul alergat tot în ture prin vecini săptămâna trecută. Vremea a fost rece, dar nu așa plângăcioasă cum ne era promisă la meteo. Distracția a fost și ea pe măsură, după posibilități, dar distanța a fost cu juma de kilometru cumulat mai scurtă, fără marcaje kilometrice.

alergaceala.ro
alergaceala.ro

Mulțumesc fotografilor pentru cadrele imortalizate pe trasee, mulțumim pentru cappuccino și să ne revedem voioşi şi sănătoşi şi data viitoare. Felicitări câștigătorilor, dar mai ales celor care au terminat fiecare din distanțele regulamentare bucurându-se de mișcare mai presus de statistici. Ne vedem duminică la o nouă porție sprintenă de sută cu aripi pentru unii alergători mai sprinteni.

Mulțumesc Luiza pentru fotografii. Și azi am fost în prim plan sub lentila ei, prins în cadre colorate. Alături de puiul meu, amândoi au fost și de data asta matinal, suporterii mei prezenți, gata să îl susțină pe tati. Mulțumesc colegilor pentru ritm, voluntarilor pentru încurajări și zâmbetele oferite cu veselie pe o vreme rece, dar și organizatorilor pentru invitație.

alergaceala.ro

Mdaaa... e adevărat, viața e (prea) scurtă, iar evenimentele triste petrecute pe lângă noi, fie ele pe cărări montane sau pe șosele, confirmă (poate) că e bine ceea ce fac. Chiar dacă străbat sute de kilometri de colo colo pentru a alerga douăzeci sau un maraton, deseori în folosul altor alergători mai presus de statistici şi recorduri personale. Dau aripi unora, iar investiţia merită!



#arobs #cluj21km #thm #clujthm #alergcluj #runcluj #rotary #alergromania #runromania #pacer #pacemaker #runaspacer #runpacer #pantereleroz #pinkpanter #pink #bethere #inspireothers #alergaceala #partofthegame #morethanyouknow

alergaceala.ro
Copyright (c) 1999-2019 enJoy - Toate drepturile rezervate.
...enJoy stats! | 1.71.91012